Scena
02.06.2022. 10:42
R.E.

Oglasio se nakon presude

Objava Džonija Depa koja ima skoro 15 miliona lajkova

Džoni Dep 2.6.2022
Izvor: EPA / MICHAEL REYNOLDS

Poznati glumac Džoni Dep je u žiži javnosti zbog sudskog spora između njega i bivše supruge Amber Herd.

Nakon presude koja je izrečena u sredu uveče po našem vemenu, Dep se na svom Instagram nalogu obratio svima koji su slučaj pratili i podržavali ga. 

Napisao je sledeće:

"Pre šest godina se moj život, životi moje dece i ljudi najbližih meni, kao i onih koji su mi verovali, kompletno promenio. Dok trepneš sve je promenjeno. Lažne, ali veoma ozbilnje i kriminalne optužbe su upućene ka meni, većinom putem medija i izazvale su lavinu mržnje, iako do tada nikakve presude nije bilo.
 
Šest godina kasnije, porota mi je vratila život, zaista sam zahvalan za to.Moja odluka da istrajem i dovedem ovaj slučaj do kraja, jer sam znao pravne za pravne prepreke koje će mi se naći na putu, kao i činjenica da će moj privatni život postati poznat javnosti, došla je nakon pažljivog razmišljanja. Od samog početka, odluka da se ovaj problem reši na sudu bila je u korist otkrivanja istine o tome šta se zaista dogodilo, bez obzira na posledice.
 
Iznošenje istine je bilo nešto što sam osećao da dugujem svojoj deci, kao i onima koji su godinama stajali uz mene i podežavali me. Konačno sam miran u saznjanju da sam to i postigao. Ja sam, i sve vreme sam bio, preplavljen velikom količinom podrške i ljubavi koja je dolazila sa svih strana. Nadam se da je moja istrajnost u otkrivanju istine pomogla i drugima, ženama ili muškarcima, koji su se našli u sličnoj situaciji., kao i onima koji stoje uz njih i podržavaju ih.
 
Takođe, nadam se da će ovaj slučaj dovesti do vraćana pretpostavke nevinosti pre dokazivanja suprotnog, kako na sudu, tako i u medijima. Istakao bih pravičnost sudije, porote, zaposlenih u sudu kao i šerifa koji su kolektivno izdvojili svoje vreme da se posvete ovom slučaju. Takođe se zahvaljujem svom sjajnom timu advokata, koji su mi pomigli da istinu iznesem na videlo. 
 
Najbolje tek dolazi.
Veristas numquam perit.
Istina nikada ne umire.
-Džoni Dep"

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
17.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve