Scena
17.01.2022. 02:07
R.E.

Amatersko pozorište

"Ordinacija" koja vraća osmeh na lice

pozorište
Izvor: Shutterstock

Glumci amateri su predstavom “Ordinacija”, koju je po tekstu Slobodana Simića režirao Radovan Zubac, u subotu uveče ponovo dobili gromoglasan aplauz poblike, kao zahvalnost dobru zabavu.

Amatersko pozorište “Đorđe Damjanov Đekša” je predstavu "Ordinacija" premijerno prikazalo 17. decembra prošle godine u Sečnju, dok je prva repriza bila 16. januara u Domu kulture u Jaši Tomić. 

ordinacija-secanj.jpg
Izvor: www.jasatomic.org

"Kada se sve sabere i oduzme mogu reći da 'Ordinacija' ne predstavlja neku predstavu koja će vas naterati na neko duboko razmišljanje. Nije to predstava koja nosi neku veliku temu, značaj postoji i on se vidi, ali će vas iskreno nasmejati i učiniti vas, bar na trenutak, zadovoljnim. Kada bih bio ponovo u prilici, opet bi pogledao tu predstavu jer me je nasmejala sa smislom", napisao je nakon premijere, za sajt Jaša Tomić, kritičar koji se potpisao kao - Gledalac iz desetog reda partera - kome je najviše zasmetalo što na plakatu za "Ordinaciju" nisu bila navedena imena glumaca. 

Podržavamo ga u tome i zato ispravljamo tuđ propust - u predstavi "Ordinacija" igraju: Aleksandra i Srđan Radivoj, Siniša Jerinić, Danka i Dario Peka, Marija Blanuša, Stojan Kalapiš, Tatjana Barbul i Nikola Bretšnajder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija blanusa (@blanusa.marija)

Njih devetoro će nastaviti da zabavljaju gledaoce u Vojvodini, s obzirom na to da će predstava "Ordinacija" iamti još nekoliko izvođenja u narednom periodu. 

O preciznijem rasporedu ćemo vas naknadno obvestiti. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ljiljana Kapor: Da je Moma Kapor bio na premijeri...
Zelena čoja Montenegra

Intervju

13.11.2021. 17:05

Ljiljana Kapor: Da je Moma Kapor bio na premijeri...

"Da je Moma Kapor bio na premijeri predstave ’Zelena čoja Montenegra’, u Beogradskom dramskom pozorištu u utorak uveče 9. novembra, mislim da bi mu se dopalo kako je sve urađeno. Mada, on je uvek govorio: ’Evo vam tekst, snimite film, napravite predstavu, bilo šta, samo da ja ne moram to da gledam.’
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve