Scena
23.06.2022. 13:22
Beta

Važno

Policija kaže da će učiniti sve da Exit bude bezbedan

Muzički festival, koncert
Izvor: Shutterstock

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će policija učiniti sve da na predstojećim događajima u Novom Sadu posetioci manifestacija i koncerata budu bezbedni i sigurni.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je nakon sastanka sa novim vršiocem dužnosti načelnika policijske uprave u tom gradu Goranom Radonjićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, rekao da od Radonjića očekuje maksimalno angažovanje i efikasnost.

"Policija je prethodne godine marljivim, efikasnim i posvećenim radom učinila da Exit festival bude jedan od najbezbednijih muzičkih festivala u Evropi i nema razloga da tako ne bude i ove godine. Policija će učiniti sve da posetioci budu sigurni, bezbedni i da se lepo provedu, ali ćemo isto tako učiniti sve da Novosađani tokom trajanja festivala budu sigurni i zaštićeni, da im svakodnevni način života ni na koji način ne bude poremećen ili otežan. Posebnu pažnju tokom trajanja festivala usmerićemo na sprečavanje konzumiranja narkotika i hapšenje dilera, ali i uživaoca droge", rekao je ministar.
 

Gradonačelnik Novog Sada kazao je da mu je bezbednost i sigurnost građana tog grada jako važna i dodao da će Grad Novi Sad nastaviti da pruža punu podršku policijskoj upravi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezda elektronske muzike stiže na Exit!
Exit

Sjajna vest

26.04.2022. 18:20

Zvezda elektronske muzike stiže na Exit!

Jedan od glavnih aktera na svetskoj elektronskoj sceni, Afrodžek nastupiće na Exit festivalu koji se održava od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
0°C
30.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve