Scena
15.06.2023. 15:15
R.E

Mirijam Margolis

Poznata glumica u 82. godini pozirala gola za Vogue!

Mirijam Margolis, instagram screenshot
Izvor: Screenshot / Instagram / British Vogue

Mirijam Margolis, britanska glumica koja je najpoznatija po ulozi profesorke Spraut iz serijala filmova "Hari Poter", pozirala je za julski broj britanksog izdana magazina Vogue, i to gola!

Mirijam ima 82 godine, a poželela je da pozira na ovaj način kako bi pokazala javnosti da nema srama u prirodnom starenju.

Ipak i sama glimica kaže da nije uvek sasvim zadovoljna svojim izgledom. „Volim svoje lice. Mislim da delujem toplo, otvoreno i nasmejano, ali mrzim svoje telo. Mrzim velike grudi i imam mlohav stomak, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete.“

Ona je pozirala gola, a ispred nje se nalazi sto sa mnoštvom peciva prelivenih glazurom. „Ne mogu da odolim da budem zločesta“, izjavila je ona za Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Mirijam je rekla da joj uskoro sledi i operacija srca, ali da se s obzirom na svoje godine ne plaši smrti, čak i da često razmišlja o njoj. Kako kaže, svaki dan dočeka kao novu priliku za nešto lepo.

Ovo izdanje časopisa posvećeno je LGBT populaciji, a i sama  Mirijam je deo nje. Kao je i sama rekla, još pre 57 godina se "autovala" roditeljima, koji su loše reagovali, a majka je čak naterala da se zakune na Toru da više nikada neće spavati sa ženom.

Uprkos tome, Mirijam je glasna pristalica jednakih prava za LGBT zajednicu i tako se javno izjašnjava još od perioda kada je homoseksualnost bila ilegalna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Domaća publika gleda je u filmu Stevana Filipovića "Pored tebe", nastavku filma "Pored mene". U ovom filmu ona igra baka Veru, engleskinju koja se zaljubila u srbina i došla u Jugoslaviju, u koju se takođe zaljubila. Baka Vera je najveći jugonostalgičar, a i sama Mirijam je izjavila da jako voli srpski narod i da se nada da će doći uskoro u Srbiju.

Stevan Filipović je za nju rekao da je izuzetna glumačka veličina, kao i da u ovom filmu govori srpski. Njih dvoje su se upoznali na prikazivanju filma "Pored mene" u britaniji, a oboje su ijmali želju za dalju saradnju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Branka Katić dobitnica prestižne nagrade za glumu
branka katić, ATA, 13. 6. 2023.

Čestitamo!

13.06.2023. 23:30

Branka Katić dobitnica prestižne nagrade za glumu

Udruženje dramskih umetnika Srbije saopštilo je da je Branka Katić dobitnica nagrade "Miloš Žutić" za najbolje glumačko ostvarenje u pozorišnoj sezoni 2021/2022.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve