Scena
25.05.2023. 14:31
R.E.

Tuga u celom svetu

Kako se Medžik Džonson, Doli Parton, Mik Džeger... opraštaju od Tine Tarner

1
Izvor: Beta / AP / Chris Pizzello

Samo nekoliko minuta nakon što je objavljena vest o tome da je preminula Tina Tarner, reči tugu preplavile su društvene mreže i Internet.

"Gledao sam je mnogo puta, njeni nastupi su bili daleko najbolji od svih na kojima sam bio“, napisao je na svom Twitter nalogu Medžik Džonson, jedan od najboljih NBA košarkaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

“Bila je inspirativna, topla, duhovita i velikodušna. Mnogo mi je pomogla kad sam bio mlad, nikad je neću zaboraviti“, na Instagramu je napisao Mik Džeger. 

"Reči kao šo su - legendarna, ikona, diva i superzvezda često se koriste bez stvarnog razloga, ali se na Tinu Tarner itekako mogu primeniti“, napisala je Maraja Keri.

"Izgubili smo jednog od najuzbudljivijih i najenergičnijih izvođača. Totalna legenda na albumu i na sceni", reči su Eltona Džona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

"Počela sam kao obožavatelj Tine Tarner, a onda sam bila deo grupe, pratila sam je iz emisije u emisiju širom zemlje, a onda smo, na kraju, postali pravi prijatelji“, rekla je Opra Vinfri i dodala: "Ona je naša zauvek boginja rokenrola koja je sadržala veličinu unutrašnje snage koja je rasla tokom njenog života. Bila je uzor ne samo meni već i svetu."

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
22°C
02.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve