Scena
13.12.2022. 17:00
Beta

"Beogradska zima"

Poznato ko sve nastupa na dočeku Nove godine ispred Skupštine

Nova Godina
Izvor: Shutterstock

U Beogradu će 15. decembra dečjim karnevalom početi manifestacija "Beogradska zima", koja će trajati do 15. januara, izjavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

"Dečji karavan biće organizovan u svih 17 beogradskih opština, a takođe ove godine u parku Ušće biće otvoreno i klizalište za najmlađe, kao i božićno seoce", kazao je Nikodijević novinarima u Skupštini grada.

Da bi Dečji karavan prošao kroz sve opštine, počeo je u ponedeljak u Obrenovcu, rekao je predsednik Skupštine.

On je kazao da će ove godine biti organizovan muzički program za "svaki uzrast" i da Grad Beograd prvi put u organizovanju ovakve manifestacije sarađuje sa Sekretarijatom za kulturu.

Nikodijević je dodao da će Novu godinu građani dočekati sa pevačicom Teodorom Džehverović ispred Doma Narodne skupštine.

"Za doček će u 20 časova nastupati DJ Mike Ride, od 21.00 Zera, 21.45 Gazda Paja, od 22.30 Nući i Vojaž", kazao je on.

Zajedno sa fondacijom Milana Mladenovića, 30. decembra ispred Muzeja savremene umetnosti biće organizovan koncert na kojem će biti izvedene pesme benda Ekaterina velika.

"Takođe, koncert Vlatka Stefanovskog, Kanda Kodža i Nebojša. Hteli smo da pokrijemo različite muzičke pravce i ukuse, da svaki Beograđanin može da uživa", kazao je Nikodijević.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novogodišnja noć na Kolarcu: "The Queen's Six", Vasil Hadžimanov...
Kolarac

Koncerti

07.12.2022. 21:05

Novogodišnja noć na Kolarcu: "The Queen's Six", Vasil Hadžimanov...

Muzika iz Diznijevih crtanih filmova i koncerti londonskog vokalnog sastava The Queen's Six i renomiranih džez muzičara Vasila Hadžimanova i Matije Dedića očekuju nas 31. decembra u Kolarčevoj zadužbini.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
28.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve