Scena
11.03.2022. 23:15
Beta

Pozorište “Teatar Levo”

Pozorišna predstava za Ginisa

Pozorište, scena, teatar, pozorišna predstava
Izvor: Shutterstock

Pozorište “Teatar Levo” koje deluje u okviru AKUD Lola, će u nedelju 13. marta po 1552. put odigrati svoju kultnu predstavu “Rastibuđilizovane Klejbezable”.

Time će ansambl proslaviti 46. rođendan ove predstave koja je, kako je za agenciju Beta rekla umetnička direktorka "Teatra Levo" Anika Lehki, “najviše izvodjena neprofitabilna predstava u svetu koja je opstala u prvobitnoj produkciji”. Zato je, po rečima Lehki, Teatar Levo “počeo proceduru” prijavljivanja ove predstave za Ginisovu knjigu rekorda.

Predstava će se igrati u nedelju u 14 časova. Ulaz je, kao i uvek kada je u pitanju ova predstava, besplatan. Posle predstave je predviđen razgovor i druženje sa glumcima.

Imajući u vidu ograničen kapacitet pozorišta, rezervacije su obavezne i mogu se izvršiti na telefon 064 23714 17. Teatar, u skladu sa epidemiološkim protokolom, preporučuje gledaocima nošenje maski.

Ova predstava je deo Meseca pozorišta u "Teatru Levo", čime ovaj ansambl obeležava 27. mart - svetski Dan pozorišta.

Tokom marta, ansambl će besplatno odigrati šest najpoznatijih komada iz svog repertoara. Više o repertoaru na www.teatarlevo.com. Adresa pozorišta je Resavska 11, Beograd.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
23°C
01.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve