Scena
06.08.2022. 11:46
R.E

Pojačanje glumačkog tima

Šta sve znamo o nastavku "Džokera"

Džoker
Izvor: Shutterstock

Potvrđeno je da će biće snimljen drugi deo filma "Džoker" sa Hoakinom Finiksom, a Čuvenu Harli Kvin će u ovoj verziji igrati Lejdi Gaga.

Film će nositi naziv "Joker: Folie à Deux", a zakazan je za 4. oktobar 2024. godine. Prvi deo ove sage izašao je pre pet godina, a doživeo je odlične ocene kritičara i publike, nagrađen je Zlatnim lavom na Venecijanskom festivalu, a Finiks je dobio mnoge nagrade za najbolju glavnu ulogu, uključujući i prestižnog Oskara.

Hoakin Finiks će reprezirati ulogu Džokera, a tim iza režije i scenarija ponovo će biti Tod Filips i Skot Silver.

Takođe, otkriveno je da će nastavak sadržati elemente mjuzikla. Muzička komponenta nastavka savršeno se uklapa sa izborom glumice koja će igrati Harli Kvin, Lejdi Gagom, na čijem Tviteru je prvi put osvanuo trejler za ovaj film.

Prvi film se fokusirao na težak put Artura Fleka, koji se bori za svoje mesto u društvu, pokušavajući da se pronađe u ulozi stendap komičara, međutim to mu nikako ne polazi za rukom. On se ujedno bori i sa mentalnim problemima, koji dodatno otežavaju njegov put ka uspehu i na kraju ga guraju na put nasilja.

Osim Finiksa, u prvom filmu gledali smo i Zezi Bits, Roberta De Nira, Fransis Konroj i Breta Kalena.

Da li se vi radujete ovom nastavku? Pišite nam...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"House of Gucci“: Šta porodici Guči smeta u ovom filmu
house of gucci, 14. 11. 2021.

Ubistvo sa stilom

14.11.2021. 15:05

"House of Gucci“: Šta porodici Guči smeta u ovom filmu

Središte filma posvećenog porodici Guči, koji će premijerno biti prikazan 24. novembra ove godine, biće 27. mart 1995. kada je Mauricio Guči, unuk osnivača jednog od najstarijih italijanskih modnih brendova, ispred kompanije u Milanu pogođen sa četiri hica...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
18.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve