Scena
24.05.2022. 15:38
R.E.

Popularne serije

"Tajna vinove loze": Šta ćemo saznati u poslednjoj epizodi

TVLfoto38epizoda.jpg
Izvor: Promo

Poslednja epizoda druge sezone popularne TV serije "Tajna vinove loze", 38. po redu, donosi niz zanimljivosti...

Jelena se razvodi od Vuka. Tokom brakorazvodne parnice, Jelena se zaljubi u Vukovog advokata – Simonovića. Jelena kaže Vuku da sada može na miru da nastavi život sa Verom, starom ljubavi iz mladosti.

Vera je najzad stigla do odgovora šta se dogodilo sa njenim roditeljima, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći pre skoro 40 godina. Ispostavi se da su njeni roditelji u Negotin došli sa lažnim imenima, bežeći od posledica zločina koji je počinila Verina majka. Takođe se ispostavi da je taj zločin nešto što ozbiljno dovodi u pitanje dalji opstanak ljubavi Vere i Vuka.

Glavne uloge igraju Vojin Ćetković, Milica Zarić, Sloboda Mićalović, Nebojša Milovanović, Marko Vasiljević, Anita Mančić, Nikola Kojo, Sena Ćorović, Luka Grbić, Nataša Janjić, Maša Đorđević, Vanja Nenadić i Dara Džokić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nove serije i filmovi koji će vas vratiti u prošlost (VIDEO)
Film

Šta nas čeka ove godine

15.04.2022. 13:05

Nove serije i filmovi koji će vas vratiti u prošlost (VIDEO)

Kada se, krajem 2020. godine, na Netflixu pojavila prva sezona serije "Bridžerton", milioni ljudi širom sveta su je pogledali u jednom dahu. Priča o bogatoj i moćnoj britanskoj porodici sa početka 19. veka, osvojila je brojne nagrade, ali i srca gledalaca.
Close
Vremenska prognoza
light rain
18°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve