Scena
26.10.2021. 00:25
R.E.

''Rust''

Ubistvo na snimanju filma: Asistent već imao sličan propust

oružje, meci, pištolji
Izvor: Shutterstock

Asistent reditelja filma ''Rust'', koji je glumcu Aleku Boldvinu predao pištolj rekvizit pre fatalne pucnjave prošle nedelje, otpušten je iz filmske produkcije u kojoj je prethodno bio angažovan jer je u sličnom incidentu s oružjem bio povređen jedan član ekipe.

Dejv Hols je bio angažovan kao pomoćnik reditelja na snimanju filma “Freedom’s Path” 2019. godine, kada je pištolj "neočekivano opalio“ na setu, nakon čega se jedan član tonske ekipe povukao zbog oštećenja sluha i zaustavio celu produkciju, saopštila je producentska kuća ''Rocket Soul Studios''.

Člana tonske ekipe pregledao je lekar na setu i savetovao mu da potraži specijalističku medicinsku pomoć.

Povređeni tonac se ipak vratio na snimanje nekoliko dana kasnije, ali nakon tog događaja Hols je otpušten iz produkcije, saopšteno je iz ''Roket soula''.

"Hols je sklonjen sa seta odmah nakon što je došlo do neočekivanog opaljivanja pištolja, snimanje nije nastavljeno sve dok on nije fizički napustio lokaciju, a tada je sačinjen i podnet izveštaj o tom incidentu“, navodi se u saopštenju.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Hladan pištolj": Boldvinu rečeno da je pištolj bezbedan
Alek Boldvin

Tragedija

23.10.2021. 10:28

"Hladan pištolj": Boldvinu rečeno da je pištolj bezbedan

Pištolj iz kojeg je čuveni holivudski glumac Alek Boldvin ispalio metak tokom snimanja i usmrtio jednu ženu, predao mu je pomoćnik reditelja koji mu je rekao da je "oružje bezbedno", navodi se u zapisniku istražnog suda, prenosi BBC.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
01.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve