Scena
01.09.2022. 22:05
Promo

Deveta sezona

Zanimljiv septembar u Barutani

Muzički festival, koncert
Izvor: Shutterstock

Septembar u Barutani obeležiće gostovanje Freda P-ja, DJ Marky-ja, MC GQ-ja i DJ Patifa, specijalni DJ set Stefana Noferinija, dolazak popularnih "trance" projekata GMS i 1200 Micrograms, dok na zatvaranje devete sezone stiže Lee Burridge.

U petak, 2. septembra, gostuje Fred P, a podršku će mu pružiti lokalni izvođači u sastavu Kid Kimi b2b Nikola Vemić, kao i Luton.

Naredni petak, 9. septembar, rezervisan je za nastup kultnog drum’n’bass DJ-a iz Brazila, Marky-ja, MC podršku pružiće mu GQ, a na sceni će mu se pridružiti još jedan poznati brazilski DJ i producent – Patife.

Sledeće večeri, u subotu 10. septembra, u Barutanu se vraća Stefano Noferini sa specijalnim extended setom u trajanju od tri i po sata.

Subota 17. septembar je rezervisana za poštovaoce trance zvuka i gostovanje Riktama ispred kultnog psychedelic trance projekta GMS, koji je postigao značajnu popularnost ranih devedestih godina prošlog veka, kao i projekta 1200 Micrograms. Iste večeri publika će moći da čuje i nastup najtraženijih svetskih progressive trance izvođača Zyce i Flegma, uz podršku Goasapiens DJ-eva Aquapipe, Sivi i Albert.

Zatvaranje devete sezone Barutane zakazano je za petak, 23. septembar  i nastup jednog od najuticajnijih DJ-eva na elektronskoj sceni, Lija Baridža. Za domaću podršku zaduženi su Fakir i Skin2skin u b2b setu sa Leom Dobričić.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa,

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

YU grupa i "Više od 50 godina čistog rokenrola"
YU Grupa Izložba

Aktuelno

29.08.2022. 13:20

YU grupa i "Više od 50 godina čistog rokenrola"

Ako volite YU grupu i ne možete da dočekate njihov koncert 10. septembra na Tašmajdanu u Beogradu, posetite izložbu "Više od 50 godina čistog rokenrola", koja je otvorena proteklog vikenda u Cetinjskoj ulici. Izložba oslikava ono što je YU grupa prošla kroz prethodnih pet decenija.
Foto
Close
Vremenska prognoza
mist
15°C
28.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve