Scena
29.09.2019. 14:02
R. E. / 100posto. hr

ŽIVOTNI PUT SEKSI ZATVORENIKA: Od heroinskog zavisnika do poznatog manekena

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Amerikanac Džeremi Meks imao je težak život i danas priznaje da je pravio greške i donosio pogrešne odluke, a u jednom od retkih intervjua ispričao je svoju mučnu životnu priču, prenosi 100postohr.

Rođen je u porodici zavisnika u Vašingtonu.

"Oba roditelja su mi bili zavisnici. Rodio sam se sa zavisnošću od heroinu jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Detinjstvo mi je bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo iznajmili stan iznad nje. Izbo ju je", rekao je Meks.

Otac mu je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, ali je zbog dobrog vladanja izašao ranije i pokušao je da ga kontaktira, ali Džeremi nije bio zainteresovan.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/JEROME ROUX

Odrastao je s majkom, ali to nije bilo lako jer je ona još uvek bila zavisna od heroina.

"Odrastati u takvom okruženju je teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam jako brzo da odrastem, da počenem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo", ispričao je Džeremi, koji ima sestru i brata.

Povezane vesti - LA DIVINA MARIJA KALAS: Diva čiji je život bio dramatičan kao i njene uloge

Već s 15 godina pobegao je od kuće i počeo da živi na ulici. Te su ga godine upucali pet puta, što je jedva preživeo, a zatim je završio u popravnom domu.

Nakon toga zakonski ga je usvojila starija sestra, ali Džeremi je ponovno završio u zatvoru. Godinama je bio član ulične bande, a u zatvoru je proveo više od deset godina. Ipak, hapšenje 2014. godine, zbog krađe i neovlašćenog posedovanja oružja, donelo mu je preokret.


View this post on Instagram

Insane shoot. ? @jimjordanphotography

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Sep 23, 2019 at 9:21am PDT

Fotografija iz policije postala je viralna, svetski mediji prozvali su ga najseksi zatvorenikom na svetu, a on je počeo da dobija stotine mailova i poruka svaki dan.

"Jedino što me je spasilo je bio sudija koji mi je tada smanjio kaznu sa 6 godina na 27 meseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina", rekao je Meks. Postao je maneken i zvezda. Učestvovao je na revijama u Milanu i Njujorku, snimao kampanje za svetske brendove.

Povezane vesti - DA LI JE KIJANU RIVS BESMRTAN? Smešna teorija krajnje ozbiljnih razmera

Pre tri godine bio je u središtu skandala kad su njegove fotografije s mladom Naslednicom Chloe Green izašle u svim svetskim medijima, a tako je i njegova supruga saznala da je vara.

Ostavio je Melisu, s kojom ima sina, i nastavio vezu s Chloe, ćerkom britanskog milijardera Filipa Grina, vlasnika Topshopa.

Prošle godine su dobili dete, ali je pre nekoliko nedelja objavljeno da su raskinuli jer ga je ona navodno varala.

Danas Meks kaže da ima još jednu neispunjenu želju - želi postati muzička zvezda.

"Želim stvoriti pesme s pozitivnom porukom, ali da svejedno bude ulična, samo da je bez droga i nekih loših stvari. To je jako teško", priznao je.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
17°C
28.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve