Sport
05.06.2023. 11:11
Beta

Svi su bili iznenađeni

Ančeloti: "Benzema me je iznenadio!"

1
Izvor: Beta / AP / Bernat Armangue

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti, rekao je da je odluka francuskog napadača Karima Benzeme da posle 14 godina napusti klub bila iznenađenje za sve u klubu.

 

"To je bilo iznenađenje za sve nas... Došao je kod mene u nedelju ujutru da mi kaže da je doneo odluku i ja sam mu odgovorio da to poštujem", rekao je Ančeloti posle jučerašnje utakmice protiv Atletik Bilbaa.

Upravo je meč protiv Bilbaa, u poslednjem kolu Primere, bio i poslednji meč koji je Benzema odigrao u dresu "kraljevskog" kluba. Real je odigrao 1:1 sa Bilbaom, a Benzema je bio strelac tog gola.

"Zaslužio je pravo da odlučuje šta želi da radi. Treba mu zahvaliti na svemu što je uradio za ovaj klub. On je legenda ovog kluba, ući će u istoriju Reala... Svestan sam da sam trenirao jednog od najboljih igrača na svetu. Kompletan igrač, dobar čovek... Ne možemo da budemo srećni što nas napušta, ali moramo poštovati njegovu odluku", rekao je Ančeloti.

Karim Benzema je u Real Madridu bio od 2009. godine i sa tim klubom je osvojio rekordnih 25 titula. Između ostalog sa Realom je pet puta bio prvak Evrope i sveta, a osvojio je i četiri titule u Primeri.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
10.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve