Sport
05.05.2022. 10:06

Real Madrid

Anćeloti: Istorija nam ne dozvoljava da se predamo

Real Madrid
Izvor: EFE / Rodrigo Jimenez

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da je njegov tim uspeo da "izvuče poslednji atom snage" i preokrene rezultat protiv Mančester sitija.

Real je u revanš meču polufinala Lige šampiona pobedio na svom terenu nakon produžetaka Siti sa 3:1, i ukupnim rezultatom 6:5 stigao do finala.

"Bili smo blizu eliminacije, ali smo uspeli da izvučemo poslednji atom snage koji smo imali i preokrenemo rezultat", izjavio je Anćeloti, a preneo Skaj Sport.

Siti je poveo u 73. minutu golom Rijada Mareza, ali je Real u sudijskoj nadoknadi vremena golovima Rodriga preokrenuo rezultat i izborio produžetak. Konačan rezultat postavio je Karim Benzema golom iz penala u petom minutu prvog produžetka.

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv jakog rivala. Nakon preokreta, imali smo psihološku prednost u produžecima. Ne mogu da kažem da smo navikli na ovakve mečeve, ali ovo se desilo i protiv PSŽ-a i Čelsija", rekao je Anćeloti.

Anćeloti je rekao da ako "mora da kaže" šta je pokretač preokreta, da je to "istorija kluba" koja ne dozvoljava timu da se preda i kada deluje "da nema povratka".
 

"Srećan sam što smo u finalu, i što ćemo igrati protiv još jednog sjajnog tima. Biće to fantastična utakmica", izjavio je Anćeloti.

Karlo Anćeloti
Izvor: EFE / Sergio Perez

Real će se u finalu sastati sa Liverpulom, a meč je na programu 28. maja i igraće se u Parizu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Anćeloti: "Brine me..."
Karlo Anđeloti, 27. 4. 2022.

Real Madrid

27.04.2022. 09:39

Anćeloti: "Brine me..."

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da ga raduju tri postignuta gola, ali i da ga zabrinjava igra u odbrani, preneo je Skaj Sport.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve