Sport
13.08.2021. 09:58
Tanjug

Vladan Miketić

Bokserski klub Crvena zvezda ima novog predsednika

boks
Izvor: Shutterstock

Bokserski klub Crvena zvezda je na redovnoj skupštini izabrao novog predsednika Vladana Miketića.

Doskorašnji predsenik Zoran Manojlović je naglasio da klub ostaje u dobrim rukama, kao i da će se klub domoći još većih uspeha.

"Posle 20 uspešnih godina prepuštamo klub mlađim članovima. Bokserski klub Crvena zvezda ostaje dobrim rukama, a želim svu sreću u radu budućoj upravi. Verujem da je Vladan Miketić pravi izbor da se vrati stara slava našem bokserskom klubu'''', rekao je Manojlović.

Kako se navodi u saopštenju Bokserskog kluba Crvena Zvezda, Manojlović je posle 20 godina uspešnog vođenja kluba prepustio funkciju članu kluba i sekretaru stručnog tima Vladanu Miketiću.

''Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera'', rekao je Miketić.

 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Veliki povratak bokserske veštine na Balkan
boks

Svetsko prvenstv u boksu

01.07.2021. 13:19

Veliki povratak bokserske veštine na Balkan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom sporta Rusije Olegom Maticinom, predsednikom Svetske bokserske federacije Umarom Kremlevim i članovima delegacije Svetske bokserke federacije, povodom formiranja Organizacionog odbora i organizacije Svetskog prvenstva u boksu 2021. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve