Sport
28.05.2024. 13:49
R.E.

Nole pravi izmene

Stiglo pojačanje u Pariz: ON je novi član Novakovog tima (FOTO)

Novak Đoković
Izvor: Shutterstock

Boris Bošnjaković sleteo je u nedelju u Pariz kako bi se priključio Noletovom timu i bio mu na raspologanju tokom Rolan Garosa.

Novo lice u timu je neko ko je radio u Novakovoj akademiji, a sa prvim reketom sveta poznaje se dugi niz godina. U svetu tenisa je više od dve decenije, a na svom “Linkedin” profilu napisao je da je sarađivao sa velikim imenima iz ovog sporta – Marijan Vajda, Goran Ivanišević, Roj Emerson, Rikardo Gonsales…

"Boris je deo mog tehničkog tima, kada je u pitanju analiza mečeva, moje igre. Radio je kao glavni trener ili jedan od glavnih trenera u TC Novak. Sarađujemo dugi niz godina. On je danas došao u Pariz. Biće ovde sa mnom, u ulozi teniskog trenera i neko ko radi analize protivnika, taktičke pripreme. Posle ovog turnira nemam dugoročniji plan", rekao je Novak Đoković.
 

Boris Bošnjaković klijentima nudi usluge treniranja, strategijskog vođenja karijere i podršku na turnirima. On se, takođe, bavi i marketingom i promocijom.

Đokoviću će  u Parizu pomagati u analitičkom i taktičnom pripremanju mečeva.

Bošnjaković je bio i profesionalni teniser, a vrhunac karijere ostvario je 1998. godine kada je na ATP listi zauzeo 740. mesto.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm with rain
19°C
27.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve