Sport
08.06.2020. 19:16
R. E. / Index. hr

"BRATE MOŽEŠ LI LAKŠE?" Berbatov: Vidić nas je sve udarao

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nemanja Vidić, jedan od najboljih odbrambenih igrača Premijerlige, pored toga što je sa Mančester Junajtedom osvojio pet titula, ostao je upamćen po svojom grubom načinu igre i tome da nikoga nije štedeo. Da je na treninzima bio podjednako posvećen kao i na utakmicama potvrdio je Dimitar Berbatov.

Vidićev stil: "Ne zanima me uopšte ko si, ima da te izudaram"

Berbatov se za klupsku televiziju Junajted prisetio svog dolaska na Old Trafford 2008. godine, prenosi Index. hr.

"Stigao sam na vrh sveta. Svi oko mene bili su pravi fudbalski divovi.  Na trenutke vam to deluje zastrašujuće. Ako ne možete biti staloženi ni na treningu ni u svlačionici, to onda nije dobro. Ponekad sam se morao braniti i na treningu. Primera radi, Wes Brown me udari, a ja mu kažem: Koji ti je, je****?! Ali, Vidić... Vida je sve udarao! Zauzeo bi svoje mesto i pritom bio u stilu 'ne zanima me uopšte ko si, ima da te izudaram'", rekao je Berbatov.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/MAGI HAROUN 

Otkrio je i da nigde nije želio da bude Vidićev rival.

"Jednom sam mu rekao: Brate, možeš li to malo lakše, molim te? Ma nije bilo šanse da ga uverim u suprotno. Šanse nije bilo! Bilo je to baš teško... Ali, ako ćemo iskreno, uživao sam tako", zaključio je čuveni bugarski napadač koji je na Old Traffordu bio od 2008. do 2012. godine, osvojivši pritom dve titule u Engleskoj, a 2011. bio je i najbolji strelac lige s 20 golova.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve