Sport
23.09.2019. 13:06
R. E.

BRITANSKI NOVINAR: Iritira me kako Zidan koristi Jovića, možda je problem u treneru

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Iako su pojačanja u letnjem prelaznom roku najvaljivala da će Real Madrid izgledati mnogo bolje u odnosu na prethodnu sezonu, Madriđani se prilično muče.

Jedno od zvučnijih imena koje je pojačalo Real Madrid, jeste i srpski reprezentativac Luka Jović. Prošle sezone briljirao je u dresu Ajntrajhta, postigao dosta važnih golova i svojim partijama privukao pažnju mnogih velikih klubova Evrope.

Pred početak sezone, pretpostavljalo se da će upravo Jović biti ta sveža krv i motor napada u tandemu sa Karimom Benzemom.

Ipak, od početka sezone  Jović je odigrao pet utakmica za Real i sakupio svega 126 minuta, a i dalje čeka na svoj prvenac u dresu Mardiđana.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
AP Photo/Manu Fernandez

Iako je tek stigao u Madrid, već su kružile priče kako Zidan nije zadovoljan onim što Jović prikazuje, pa se u medijima pojavila čak i informacija da bi reprezentativac Srbije mogao i na pozajmicu.

Povezane vesti - MIJATOVIĆ O JOVIĆEVOM PRELASKU U REAL: Zašto potpisujemo rezerve?

Povodom Jovićevog statusa u madridskom klubu oglasio se i britanski novinar Din Džons koji je nezadovoljan načinom na koji Zinedin Zidan korsiti srpskog napadača.

"Način na koji Zidan koristi Luku Jovića me zaista iritira. U ovom trenutku Jovića izgleda kao promašaj, ali možda se ipak radi do trenera koji nije pronašao sistem koji odgovara njegovim fudbalerima", napisao je Din na Twitteru.

Džons, koji radi za "Bleacher report", je takođe istakao da mnogi kritikuju Jovića, umesto da krivca pronađu u treneru Real Madrida.

Madriđani su u nedelju veče savladali Sevilju pogotkom Karima Benzeme, međutim igra Real Madrida je ponovo bila bleda, a Jović nije ni ulazio u igru.

Srpski reprezentativac je plaćen 60 miliona evra i u ovom trenutku se čini kao skupa investicija koja čak ni ne dobija pravu šansu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve