Sport
05.11.2019. 14:38
Index. hr

BUNT U BARSELONI Marca: Animozitet prema Pešiću sve veći

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Barselona je odlučila da ove sezone krene u osvajanje svih trofeja. Katalonski div izdvojio je milione evra kako bi kompletirao ekipu za evropski vrh, ali već na početku projekta ima veliki problem.

Madridska Marca piše o animozitetu između igrača i trenera Svetislava Pešića, prenosi Index.hr.

"Iako Barselona u Evroligi ima skor od pšet pobeda i jednog poraza, situacija u svlačionici daleko je od idealne. Animozitet prema Pešiću je sve veći. I to ne samo među onima koji ga poznaju iz prošle sezone već i kod igrača koji su tek stigli u klub. Novima je trebalo malo vremena kako bi se uverili u to da stvarnost čak nadmašuje negativne komentare igrača koje je ranije trenirao", stoji u tekstu madridskog lista.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Shutterstock

"Puno je nezadovoljnih. Jedan od tih je Oriola, koji je u finalu Svetskog prvenstva zaustavio Luisa Skolu, a sada gotovo i da ne igra. Drugi poput Šmitsa ne dobijaju ni mrvice. Problem za Pešića je što je u sukobu i s onima koji najviše igraju. Jasno se na licima igrača vidi koliko su nezadovoljni Pešićem. Čak je pomalo ružno videti kakve gestikulacije pravi najveća zvezda Mirotić dok Pešić daje savete na tajm autu. I nije jedini."

Povezane vesti -"TRENUTNO NEMAM MESTA ZA NJEGA": Pešić reagovao na Durentovu želju da zaigra za Barsu

Marca zaključuje da bi celi projekat mogao da propadne zbog narušenih odnosa u svlačionici.

"Ako je suditi prema licima igrača Barselone, Pešić je već prestao da bude trener. Klub je znao da opasnost od toga postoji, ali i dalje veruje Pešiću. Višemilionski projekat može da propadne jer požar na vreme nije ugašen."

Pešić je u Barselonu stigao prošle godine nakon četiri godine provedene u Bajernu. To mu je drugi mandat u Barseloni koju je vodio i od 2002. do 2004. godine. Upravo je sa Barselonom 2003. godine osvojio svoju jedinu titulu prvaka Evrope.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve