Sport
22.10.2022. 13:15
R.E.

NBA

Čarls Barkli ipak ne menja posao

Čarls Barkli
Izvor: EPA / ETIENNE LAURENT

Nakon višemesečnih spekulacija o mogućem odlasku iz programa "Inside NBA", Čarls Barkli je odlučio da ipak ne napusti medijsku kuću TNT i ostane deo analitičar u njihovom programu u doglednoj budućnosti.

Barkli je potpisao desetogodišnji ugovor sa producentskom kućom "Warner Bros Discovery Sports", koja je vlasnik TNT-a, vredan više od 100 miliona dolara.

Barkleiev sporazum poklapa se sa produženjem ugovora sa ostalim članovima tima "Inside NBA" Ernijem Džonsonom, Kenijem Smitom i Šakilom Onilom, iako su detalji njihovih ugovora još uvek nepoznati.

Barkli, bivši NBA MVP i jedan od 75 najvećih igrača lige, bio je u timu TNT-a otkako se povukao kao igrač 2000. godine. Prošlog leta izneo je ideju da bi mogao da bude komantator turnira LIV Golf, koji finansira Saudijska Arabija, ali je na kraju odustao od tog poteza.

"Mi smo svi jedna velika porodica, Erni, Keni i Šakil su mi kao braća, i ne bih bio ovde da nije bilo njih i svih neverovatnih ljudi koji rade na našoj emisiji", rekao je Barkli.
 

"Ipak, neću lagati, to je posao koji menja život ... i srećan sam što mogu da zaradim za život radeći na televizijskim prenosima uživo," dodao je on.

Barklei se smatra jednim od najpopularnijih studijskih analitičara svih vremena i osvojio je četiri Emi nagrade za inzavrednog studijskog analitičara za svoj rad na mreži TNT.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
14°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve