Sport
26.10.2022. 13:47
Beta

Lorens Stjuart

Čelsi ima novog tehničkog direktora

Čelsi
Izvor: Shutterstock

Fudbalski klub Čelsi saopštio je u sredu da će funkciju tehničkog direktora preuzeti Lorens Stjuart, koji je do sada radio u ekipi Monaka.

Britanac će u Monaku ostati do kraja zimskog prelaznog roka. Tokom njegovog mandata Monako je dva puta uzastopno bio treći u francuskoj ligi, a igrali su i finale tamošnjeg Kupa 2021. godine.

"Oduševljen sam što se pridružujem Čelsiju i uzbuđen sam zbog vizije i pravca kluba pod novom vlasničkom strukturom. Uzbuđen sam što se pridružujem, kako bih im pomogao da naprave globalnu sportsku organizaciju svetske klase, koja će dosledno pobeđivati na terenu na najvišim nivoima", rekao je Stjuart, preneo je klub.

Tokom karijere Stjuart je radio na različitim pozicijama u Mančester sitiju, Evertonu, Lajpcigu, Njujork Red Bulu, a bio je i analitičar fudbalske reprezentacije Engleske na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Fudbaleri sada previše kmeče"
fudbal, fudbalski teren

Bundesliga

25.10.2022. 18:05

"Fudbaleri sada previše kmeče"

Bivši trener nemačke reprezentacije Joakim Lev je prilično oštro kritikovao ponašanje igrača u Bundesligi, uporedivši to sa "brzim, snažnim i iskrenim" fudbalom u Engleskoj.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve