Sport
20.11.2019. 12:34
R. E.

"ČESTITAMO IGORE": Kokoškov dobio dozvolu Divca i Sakramenta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

"Nije ništa još zvanično. Čekam dozvolu Kingsa. Znaću više do kraja nedelje…", bila je kratka reakcija Igora Kokoškova na medijske natpise da je upravo on novi selektor reprezentacije Srbije.

Sudeći po komenatru na slici Vlade Divca koju je, generalni menadžer Sakramenta, objavio na svom Instagram profilu Kokoškov je dobio zeleno svetlo da preuzme reprezentaciju i postane njen selektor.

"Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta", glasi komentar na slici na kojoj su zajedno Vlade Divac, Predrag Stojaković i Igor Kokoškov.


View this post on Instagram

Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta.

A post shared by Vlade Divac (@officialvladedivac) on Nov 19, 2019 at 9:59pm PST

 

Od kada se pojavila vest da bi Igor Kokoškov mogao da preuzme "Orlove", u javnosti su mogle da se čuju samo pozitivine reakcije. Jedan od onih koji je javno prokomoentarisao izbor novog selektora bio je i Marko Gudurić.

"To je sjajno. Čuo sam samo dobre stvari o njemu kao treneru i kao osobi. Sviđa mi se ovaj izbor Saveza", rekao je nedavno Gudurić.

Šampion Evrope sa selekcijom Slovenije, pobedom u finalu baš nad Srbijom u Istanbulu 2017, na klupi Srbije naslediće Aleksandra Ðorđevića koji je otišao posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Prvi ispit biće mu kvalifikacije za prvenstvo Evrope sa početkom u februaru naredne godine, a onda i izazov u junu kada će Srbija biti domaćin predolimpijskog turnira za plasman u Tokio.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve