Sport
18.02.2020. 16:50
R. E. / Index. hr

"ČOVEK JE MAŠINA" Roj Kin: Samo bi jedan igrač Liverpula bio deo "mog" Junajteda

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Legendarni kapiteni Mančester Junajteda i Liverpula Roj Kin i Džimi Karager imali su sinoć žustru raspravu u studiju Sky Sportsa nakon susreta Čelsi - Junajted (0:2).

Voditelj ih je zamolio da od današnjeg Liverpula Jirgena Klopa i legendardno Mančested Junajteda iz 1999. godine slože idealnu ekipu od 11 igrača. Na Karagerovo čuđenje Kejn je u svoj Junajted koji je osvojio trostruku titulu ubacio samo Virdžila van Dajka. Tvrdoglavi Kejn nije želeo ni Salaha ni Manea ni Alexander-Arnolda. Kejn je Holanđanina upario s njegovim sunarodnjakom Japom Stamom na poziciji štopera.

Povezane vesti - NIKO NIKADA KAO LIVERPUL: Ispisana istorija Premijer lige

"Veliki sam obožavatelj Van Dajka. Čovek je mašina. Bio je i Stam, on je bio fantastičan igrač. Ne znam koja bi ekipa s njih dvojicom primila puno golova", rekao je Kin.

S druge strane, Karager je iz svoje ekipe izostavio Rajan Gigis što je potpuno šokiralo Kina.

https://www.youtube.com/watch?v=HPn_KZysAYg

"Nema mesta za Gigsa u mojoj ekipi. Znaš koliko je golova postigao te 1999. godine? Ne mnogo. Sadio Mane je najbolje levo krilo na svetu. Gigs je jedan od najboljih, ali mislim da ni u jednom trenutku u karijeri nije bio najbolji na svetu na toj poziciji", rekao je Karager, a Kejn mu je odgovorio:

"Pa sećaš li se šta je napravio Arsenalu u FA Kupu? Reci mi jednog igrača koji je mogao tako da odigra. Ključ je u konstantnosti, a Gigs je uvek bio konstantan. Njemu sam odan, a Manea ne poznajem".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve