Sport
10.12.2022. 14:05
R.E.

Predsednik Crvene zvezde

Čović: "Pobedili smo Partizan pred 20.000 njihovih navijača"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

KK Crvena zvezda pobedila je nedavno KK Partizan u prvom evroligaškom derbiju.

Euforija oko ove istorijske utakmice polako prolazi, ekipe se okreću drugim obavezama, a Nebojša Čović je iskoristio priliku da se još jednom osvrne na odigranu utakmicu. 

"Odigrali smo tu prvu utakmicu u Evroligi protiv Partizana i pobedili je. I sada će ta utakmica zauvek ostati prva utakmica i ostaće zapamćena. Pobedili smo Partizan pred 20.000 njihovih navijača, a drago mi je da je bilo i naših. Drago mi je da je atmosfera bila korektna, eto tek ponešto je palo, ako je to ponešto u redu, eto tek ponešto se skandirali, ako je to ponešto u redu, a čini mi se da nije", rekao je Čović u "Jutru" na TV Prva.

Čović je, između ostalog, uporedio Evroligu i Aba ligu kroz prizmu derbija između Crvene zvezde i Partizana. 

"Onda neka poređenja kako to može u Evroligi, a ne može u ABA ligi... Može kada u Evroligi imate potpunu regularnost u smislu regularnog suđenja, kada sudije vrhunski rade posao i kada sudije ne provociraju gledaoce. Evo Zvezda sada danas igra sa Mornarom iz Bara u 18 časova, trebalo bi da bude puna hala ali neće da bude puna hala jer su nam propisane kazne za određene sektore zbog prošle utakmice sa Partizanom u ABA ligi koju smo takođe dobili, još ubedljivije", dodao je on.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Trojka Nedovića za pobedu Zvezde u istorijskom derbiju
1

Okršaj večitih rivala

08.12.2022. 22:49

Trojka Nedovića za pobedu Zvezde u istorijskom derbiju

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u četvrtak na gostujućem terenu u Beogradu Partizan sa 76:73 (11:20, 29:13, 14:19, 22:21), u utakmici 12. kola Evrolige.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve