Sport
19.05.2024. 18:14
R.E.

Tenzije pred derbi

Tuča košarkaša Zvezde i Partizana, krenuo rat saopštenjima, KO je ZAPRAVO KRIV?! (VIDEO)

1
Izvor: BETAPHOTO / Ivica Veselinov

Velika prašina podigla se na dan odigravanja treće utakmice finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Naime, na jutarnjem treningu u Areni došlo je do tuče igrača "večitih" Džemjsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

Ubrzo se pojavio i snimak sa nadzornih kamera, a ovim povodom oglasili su se iz oba kluba.

Najpre je s Malog Kalemegdana stiglo saopštenje u kom se ističe da je, kako oni tvrde, Naneli udario Lazarevića. Uz poruku "Dosta sa lažima", iz Zvezde navode da snimak objavljuju zato što, kako tvrde, na društvenim mrežama koje su pod kontrolom KK Partizan postoji "tendencija prikrivanja video nadzora i grube manipulacije".

Nedugo zatim, oglasili su se i iz Humske. Košarkaški klub Partizan izneo je u saopštenju tvrdnju da u video snimku incidenta između Džejmsa nanelija i Stefana Lazarevića koji je objavila Crvena zvezda nedostaje više od minuta celog događaja i zatražio da "onaj ko je snimak obrisao odgovara u skladu sa zakonom".

Iz Partizana tvrde da je košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević prvi napao igrača Partizana Džejmsa Nanelija tako što ga je uhvatio za vrat, nakon čega je Naneli uzvratio, što se, kako se navodi, može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

Treća utakmica zakazana je za večeras od 20.30 u Areni, a domaćin je Partizan. Zvezda vodi u seriji 2:0.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
21.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve