Sport
08.03.2021. 14:53
Tanjug

Danas okupljanje kod Ðokovićevog restorana u 18 časova

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas će zvanično oboriti rekord po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste (311), a tim povodom iz njegovog restorana na Novom Beogradu pozvali su građane da se od 18 časova, u skladu sa epidemiološkim merama, okupe ispred tog lokala.

"Ovo je veliki istorijski momenat za srpski sport! U skladu sa epidemiološkim merama, pozivamo vas da ponesete maske i dođete ispred restorana u ponedeljak, 8. marta, da od 18 časova obeležimo ovaj momenat za pamćenje! Dođite da vidite kakva iznenađenja smo vam pripremili", navodi se na stranici Restoran Novak 1 na Fejsbuku.

Povezane vesti - SLUČAJ NOVAK ĐOKOVIĆ: Pravda teža od nepravde

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/YOAN VALAT

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ranije juče je najavio da će od 19 do 22 časa, na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda biti prikazana projekcija snimaka s Ðokovićevim najboljim potezima u dosadašnjoj karijeri.

Osim toga, na bilbordima na koje Skupština grada Beograda ima pravo, biće ispisane poruke zahvalnosti Ðokoviću, a zgrade u prestonici Srbije koje imaju ugrađenu dekorativnu rasvetu - Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, biće osvetljene bojama srpske zastave jer boje te zastave, kako ističe Vesić, Novak sa ponosom nosi na svom dresu i s ponosom proslavlja svojim pobedama u svetu.

Prvi reket sveta trenutno boravi u Beogradu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve