Sport
19.07.2019. 15:19
Tanjug

DEJAN SAVIĆ: Ne smemo da poletimo, ova pobeda ništa ne znači

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, posle pobede protiv Grčke (9:3) i direktnog plasmana u četvrfinale Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji, rekao je da je tim odigrao dobru partiju, ali da ta pobeda za njega ništa ne znači.

"Ozbiljna predstava Srbije sa igračem manje. To je važan segment kada se igra protiv ekipe kakva je Grčka jer može da dođe u problem sa isključenjima. Doprinelo je ovo pobedi. Ova pobeda ništa ne znači, ne smemo da poletimo. Još ništa nismo uradili", rekao je Savić za sajt Vatepolo saveza Srbije.

Povezane vesti - Teodosić: Ispalo je da sam loš

Vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je očekivao teži meč protiv Grka.

"Sve smo uradili u odbrani što smo želeli, nisu dali gol pune dve četvrtine. Tek sada slede prave utakmice. Ima vremena da se što bolje pripremimo za rivala, a mislim da će to biti Španija", rekao je Ranđelović.

Golman Dimitrije Rističević bio je neprikosnoven na golu i meč je završio sa 16 odbrana.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Naš adut je uvek odbrana. Danas je bila odlična, sa igračem manje smo se dobro branili. Ostavili smo ih na tri gola, a to reprezentaciji kakva je Grčka nije ni malo lako da se uradi. Sada imamo vremena da predahnemo, ali i da se pripremimo za naredni meč. Verujemo da će to da bude Španija, a nama je najvažnije da zadržimo ovakav ritam i da budemo još bolji. I verujem da će tako da bude", rekao je Rističević.

Vaterpolo tim Srbije, čije je zvanično osiguranje UNIQA, u četvrtfinalu, 23. jula, igraće protiv pobednika meča osmine finala između Španije i Japana.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve