Sport
10.03.2022. 18:05
Beta

Juventus

Dibala nezadovoljan svojim statusom u klubu

Dibala
Izvor: ANSA / ALESSANDRO DI MARCO

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala veruje da ga klub ne želi i mogao bi da razmotri ponude evropskih klubova, preneli su italijanski mediji.

Dibalin ugovor sa crno-belima ističe na kraju sezone, a pregovori o nastavku saradnje nisu bili uspešni. Sastanak njegovog agenta i predstavnika kluba, koji je danas trebalo da se održi u Torinu, otkazan je, prenela je Gazeta delo Sport.

Dibalin agent Horhe Antun je pre nekoliko dana doputovao iz Argentine i bio je iznenađen kada je čuo da se čelnici kluba danas neće sresti s njim.

Kako je prenela Gazeta, čelnici kluba će se sastati sa Dibalinim predstavnicima ali i još petorice igrača kojima ističu ugovori, tokom predstojeće reprezentativne pauze. Klub želi potpunu posvećenost igrača za predstojeće tri utakmice protiv Sampdorije, Viljareala i Salernitane.

Gazeta je navela da Dibala sve više veruje da ga klub ne želi i da će njegov agent saslušati ponude drugih klubova. Argentinski napadač može da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom.

Za njega su navodno zainteresovani Inter, Totenhem, Barselona i Mančester siti.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vlahović u Juventusu za 75 miliona evra
Dušan Vlahović, 25. 1. 2022.

Skaj sport piše

25.01.2022. 14:40

Vlahović u Juventusu za 75 miliona evra

Fudbalski klub Juventus dogovorio je prelazak napadača Fiorentine Dušana Vlahovića u transferu vrednom 75 miliona evra, prenosi italijanski Skaj sport.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve