Sport
09.09.2023. 14:17
R.E.

Idemo!

Đoković poslao poruku košarkašima: "Da u nedelju bude dva od dva"

Novak Đoković
Izvor: EPA / WILL OLIVER

Nedelja će biti veliki dan za srpski sport. U finalu Svetskog prvenstva Srbija i Nemačka će odmeriti snage u meču koji će početi u 14:40, dok će od 22 časa na teren izaći i Novak Đoković u finalu US Opena protiv Danila Medvedeva.

Novak Đoković je poznat po tome da u svakom trenutku bodri reprezentativce Srbije, bez obzira o kom sportu je reč Najbolji srpski teniser je ovaj put pružio podršku košarkašima pred finale Munodbasketa protiv Nemačke. 

"Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam kao i cela moja porodica i moj tim i celo okruženje, pratimo, možda ću u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i danas sam prvu stvar kada sam uzeo telefon u ruke sam proverio da li su pobedili ili nisu", istakao je Đoković.
 

Dodaje da zna da će košarkaši Srbije u nedelju ići na pobedu i na osvajanje Mundobasketa.

"Cela nacija je iza njih. Malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili, oni su u mojim očima već postigli već ogroman uspeh. Ja znam kakvi su oni pobednici, pre svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedelju bude dva od dva za Srbiju", zaključio je Đoković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovo su prve Pešićeve reči nakon plasmana u finale
1

Stav selektora

08.09.2023. 14:46

Ovo su prve Pešićeve reči nakon plasmana u finale

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao jeda je ponosan na igrače i članove stručnog štaba posle plasmana u finale Svetskog prvenstva.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve