Sport
23.01.2023. 15:10
R.E.

Australijan open

Đoković: "Samo se u moje povrede sumnja... Ja sam igrač koji se pretvara"

Novak Đoković
Izvor: EPA / FAZRY ISMAIL

Novak Đoković se plasirao u novo četvrtfinale Australijan opena i tako nastavio da sanja o osvajanju jubilarne (rekordne) 10. titule u Melburnu.

Đoković je nakon samo dva sata igre, bez većih problema, savladao Aleksa de Minora rezultatom 6:2, 6:1, 6:2. 

Pobedio je Đoković daleko lakše nego što se očekivalo, pre svega jer se najbolji srpski teniser od početka Australijan opena žali na povredu zadnje lože. 

Nije Đoković mogao da odglumi da ga muči zadnja loža, međutim, pojedinci sumnjaju u to koliko je povreda na koju se žali ozbiljna. Komentari na ovu temu pojačani su posle ekspresnog plasmana u četvrtfinale.

Međutim, najbolji srpski teniser je imao šta da kaže, posle meča, na to što pojedinci misle da se pretvara da je povređen. 

"Neka sumnjaju i dalje. Interesantno je da se samo u moje povrede sumnja, a kada se drugi igrači povrede i to utiče na njih, onda su oni žrtve, a ja sam igrač koji se pretvara. Nemam neki osećaj da nekome nešto moram da dokažem. Imam snimak magnetnom rezonancom i ultrazvuk što ću i dokazati. Ne znam da li ću to objaviti u dokumentarcu. Možda hoću, a možda i neću. Apsolutno me ne interesuje šta ljudi misle, zabavno mi je kako se nastavlja narativ drugačiji nego na neke druge igrače. Navikao sam da se suočavam sa tim, to me motiviše i to mi daje dodatnu snagu", rekao je Đoković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Direktor Indijan Velsa: "Bila bi šteta ako Đoković ne bude mogao da uđe u SAD"
1

Tomi Has

23.01.2023. 13:33

Direktor Indijan Velsa: "Bila bi šteta ako Đoković ne bude mogao da uđe u SAD"

Direktor teniskog mastersa u Indijan Velsu Tomi Has rekao je da bi bila šteta ukoliko srpski teniser Novak Đoković ne bude mogao da uđe u Sjedinjene Američke Države, pošto nije vakcinisan protiv koronavirusa.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve