Sport
05.06.2024. 00:03
R. E.

Uvek može i mora bolje

Piksi: "Nisam srećan zbog poraza, ali bićemo pravi na EURO u Nemačkoj"

1
Izvor: EPA / MAX SLOVENCIK

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da Srbija nije zaslužila da izgubi od Austrije, ali da je zadovoljan kako je ekipa odigrala drugo poluvreme.

"Krivo mi je što smo izgubili, ali sam zadovoljan reakcijom i dešavanjima u drugom delu meča. Nismo zaslužili da izgubimo. Austrija je kompaktna ekipa, bio je jako težak meč, ali takvi mečevi nas čekaju na EURO u Nemačkoj", izjavio je Stojković, a preneo Sportklub.

"Nema spavanja za trenere. Uradićemo analizu i vizuelno predočiti igračima gde su bili dobri, a gde loši. Idemo napred", dodao je on.

Srbija je u gostima u Beču poražena od Austrije 1:2 u prijateljskom meču.

"Počeli smo sa četvoricom u poslednjoj liniji i opet me je nešto uverilo da to nije to. Potrebno je da izađemo visoko, napadnemo protivnika i iz naše igre stignemo do golova. Imali smo dobre šanse u prvom poluvremenu. Nismo ih iskoristili, valjda ćemo u Nemačkoj biti efikasniji", rekao je Stojković.

Srbija će pre odlaska u Nemačku na Evropsko prvenstvo, koje počinje 14. juna, odigrati još jedan prijateljski meč, u subotu u gostima protiv Švedske.

"Imali smo problema sa Kostićem, Spajić je tražio zamenu, Lukić nije spreman za 90 minuta. Probleme ćemo rešavati u hodu, bićemo pravi u Nemačkoj. Za četiri dana nas očekuje kvalitetna ekipa Švedske. Nisam srećan zbog poraza, ali jesam kako smo reagovali u drugom delu. Mora da bude bolje, nikako drugačije", izjavio je selektor Srbije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
04.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve