Sport
21.03.2024. 21:10
R.E.

Reakcija selektora

Piksi realan: "Nisam video NIŠTA pozitivno" (VIDEO)

piksi fss
Izvor: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Rusije u Moskvi 4:0 (2:0) u prijateljskoj utakmici, a shodno rezultatu bila je i reakcija selekora "orlova" Dragana Stojkovića nakon meča.

"Rusija je sjajna ekipa. Mislim da je iskoristila svoje prednosti. A imali su prednost 70 minuta jer je odlučujući momenat utakmice bio onaj crveni karton. Što se mene tiče, ja teško da mogu da nađem nešto pozitivno. Do 20. minuta mi smo igrali prilično dobro. Bio je ovo sjajan trening meč za Ruse, ali ne za nas", istakao je Stojković.

Upitan da li se slaže sa isključenjem Gajića, odgovorio je ovako:

"Pa, mi smo praktično sankcionisani dvaput u tom momentu, i crveni karton je pokazan, i penal je dosuđen. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za mečeve ovog tipa. Šteta je što je onakva odluka doneta... Jer, ubijen je meč na taj način, tom odlukom. Zato su svi koji su došli na stadion mogli da vide samo rusku ekipu. Srpska više nije bila vidljiva".

 

Stojković je istakao da je jedino dobro što se ovakav poraz desio pre Evropskog prvenstva, i da se nada se to neće dogoditi i na šampionatu.

"Mi se spremamo za Evropsko prvenstvo. Dobro je što smo izgubili ovde, a ne tamo. Nadam se da ćemo igrati drugačije u sledećim utakmicama. Biće, svakako, drugačija postava na terenu. A eto, imali smo i danas šanse. Šteta je što ih nismo iskoristili".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Ugovor s Piksijem do 2026"
Dragan Stojković Piksi, ATA IMAGES, 2.12.2023.

Dragan Džajić

14.03.2024. 16:35

"Ugovor s Piksijem do 2026"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić izjavio je danas da očekuje da će FSS da produži ugovor sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem do 2026. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve