Sport
23.10.2019. 17:02
M. Paunović

DRUG JE ZA DRUGA... Seks skandali koji su protresli fudbal

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Crvena zvezda i Totenhem odmerili su snage u okviru trećeg kola Lige šampiona, u utakmici iz koje je tim iz Londona izašao kao apsolutni pobednik. Iako su se pre meča crveno-beli nadali da bi mogli da prirede iznenađenje na krilima samopouzdanja zbog pobede nad Olimpijakosom i Totenhemovog lošeg starta sezone, do toga nije došlo.

Pet golova u mreži Crvene zvezde zamaskirali su Totenhemovo sedmo mesto u Premijer ligi, ali i učinili da se makar na kratko zaboravi debakl koji su imali protiv Bajerna, 2:7, kao i priče o lošoj atmosferi u svlačionici.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY.

A kako kruže priče, razlog za loš loš start sezone prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona je kao i obično - jedna žena. Naime, prema spekulacijama odnosi u ekipi nisu dobri jer je navodno Jan Vertongen imao ljubavnu aferu sa suprugom Kristijana Eriksena, Sabrinom Kvist.

Insinuacije o seks-skandalu u ekipi produbio je letos njihov tadašnji saigrač Kiran Tripije rekavši da se u ekipi odvija prava drama, ali da o tome ne želi da priča. Zvanične potvrde naravno nema, ali gde ima dima obično ima i nešto žara. Uostalom, ovo ne bi bio prvi slučaj sukoba saigrača zbog žene...

Čelsi vs Mančester sity

I dan danas se pamti afera koja je 2010. potresla britansko ostrvo. Džon Teri, tada igrač Čelsija, imao je aferu sa manekenkom Vanesom Peronsel, devojkom tadašnjeg saigrača iz reprezentacije Vejn Bridža.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/FELIPE TRUEBA NO ONLINE/INTERNET USE WITHOUT A LICENSE FROM THE FOOTBALL DATA CO.LTD.

Bridž je zbog toga odbio da putuje na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi sa reprezentacijom.

"Ne želim da sedim s njim u avionu. Ne želim da treniram sa njim, pa makar to značilo da ne idem na Svetsko prvenstvo", prenosili su engleski mediji tada Bridžove reči.

Povezane vesti - One su bogatije od svojih supruga, profesionalnih sportista

Afera u reprezentaciji izazvala je bes i kod tadašnjeg selektora Engleske reprezentacije Fabia Kapela, koji je zbog toga oduzeo kapitensku traku Teriju.

Kapiten reprezentacije i Čelsija do tog trenutka je bio simbol heroja među navijačima i idola među klincima, ali nakon afere stvari su drastično promenile i jedno vreme je bio najomraženija osoba engleskog fudbala.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/FELIPE TRUEBA NO ONLINE/INTERNET USE WITHOUT A LICENSE FROM THE FOOTBALL DATA CO.LTD.

Utakmica između Čelsija i Mančester sitija u februaru 2010. bio je prvi susret Terija i Bridža, kada je uvređeni Bridž odbio rukovanje... Situacija koja se i danas prepričava.

Braća Belgijanci

Premijer liga iznedrila je još jednu aferu. U trenutku dok je sa klupe vodio ekipu Čelzija, Murinjo je imao dva Belgijanca u timu - Kurtou i De Brujnea.

Ipak u jednom trenutku je rešio da se odrekne usluga De Brujnea, što je mnogima delovalo kao nelogičan potez zbog talenta koji je Belgijanac posedovao. Ipak vremenom je shvaćeno da je "Specijalni" ovim potezom želeo da sačuva mir u svlačionici koji je bio poremećen zbog sukoba Kurtoe i De Brujnea, zbog Karolon Lilijen.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Naime, u to vreme devojka Kevina De Brujnea, Lilijen je saznala da je dečko vara pa je rešila da mu se što bolnije osveti, a to je učinila tako što je ušla u vezu sa tadašnjim golmanom Čelsija.

"Tibo mi je ponudio ono što nisam dobila u trogodišnjoj vezi sa Kevinom", izjavila je jednom prilikom Karolin, čija veza Tibom nije dugo potrajala.

Povezane vesti - ŽENE FUDBALERA – Za njih brak nije bio preduslov uspeha

Prevara iz ljubavi

Prevare i seks afere nisu bolest samo engleskog fudbala. Verovatno najskandaloznija priča sa kojom je upoznata fudbalska javnost, desila se u Italiji. Njeni glavni akteri su nekada nerazdvojni prijatelji, argentinci Maksi Lopez i Mauro Ikardi, odnosno Vanda Nara.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/DI MARCO

Lopez i Ikardi poznavali su se godinama i vremenom su postali najbolji prijatelji. Dokaz njihovog prijateljstva je i činjenica da je Lopez svojevremeno uticao na to da Ikardi pređe u Barselonu. Lopez mu je pomogao da se privikne na grad, bio podrška, upoznao ga sa svojom porodicom, što se kasnije ispostavilo kao fatalno.

Njihove karijere poklopile su se i 2012. kada su obojica bili igrači Sampdorije. Baš u tom periodu Ikradi i Vanda, tadašnja žena Maksi Lopeza, započeli su tajnu vezu, koja je ubrzo prerasla u brak.


View this post on Instagram

❤️ @mauroicardi

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Oct 5, 2019 at 11:03am PDT

Bez imalo poštovanja prema nekadašnjem prijatelju, Ikradi je o svom odnosu sa sadašnjom suprugom i tome kako su se upoznali pisao u svojoj autobiografiji.

"Kad sam se vratio u Milan, odmah sam joj se javio. Morao sam da joj dam ajped, pa se stvorila sjajna prilika za susret. Dopisivali smo se i počeli smo da slobodnije pričamo. Napisala mi je: "Mauro, Maksi i ja idemo na krstarenje s Gonzalom Bergesijom i njegovom ženu. Zašto ne pođeš s nama?" Naravno da sam želeo da budem sa njom. Dok sam bio sam na drugom kraju broda, ležao na krevetu i slušao rege, Vanda se iznenada pojavila i sela kraj mene, bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njen brak s Maksijem se završio", piše u Ikardijevoj biografiji.


View this post on Instagram

Las icardi’s de @mauroicardi

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Oct 11, 2019 at 1:15pm PDT

Ikardi nije prisvojio samo ženu Lopezu, već i decu, čija je imena istetovirao na ruci.

Gigs legenda

Apsolutni pobednik u disciplini seks skandali je ipak Rajan Gigs. Legendarni igrač Mančester Junajteda otišao je korak dalje u odnosu na svoje kolege. Za razliku od njih on nije "švrljao" po klubu već je to radio u okviru svoje porodice. Naime, Velšanin je godinama imao aferu sa Natašom, ženom svog rođenog brata.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/Tamas Kovacs HUNGARY OUT

Iako je ostao kao veliki džentlmen na terenu i čovek koji nije bio sklon sukobima i neprimerenom ponašanju, u privatnom životu to svakako nije o čemu svedoči njegova osmogodišnja afera sa Natašom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve