Sport
20.10.2023. 22:53

Vapaj Igora Duljaja

"Igrači nemaju da prehrane porodice, izbacuju ih iz stana"

Igor Duljaj, ATA IMAGES, 18.8.2023.
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj uputio je apel posle pobede njegove ekipe nad Spartakom u Subotici (3:0), devete u nizu, da se pomogne klubu i isplate plate igračima.

"Moram da kažem, pomozite fudbalskom klubu. Neka se ljuti ko god hoće, neka se ljuti ko hoće na mene. Ovi momci treniraju, ja razmišljam da li će neko da primi platu, da ih izbaci iz stana. Ovi momci su junaci. Neka dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima, neka promene trenera, ali dajte im da prehrane porodicu, oni žive od toga. Morao sam to da kažem zbog njih, ne mogu da ih gledam u oči i da im pričam bajke", rekao je Duljaj.

Na kraju je istakao da posebno zahvaljuje navijačima.

"Hvala i navijačima što dolaze od svog troška. Odvajaju od svog džeparca, od svojih usta, da dođu. Ne mogu da razmišljam više da li neko ima da plati kiriju i da jede hleb od naših igrača", zaključio je trener Partizana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan na "plus 7"
Partizan

Pobeda u Subotici

20.10.2023. 22:15

Partizan na "plus 7"

Fudbaleri Partizana pobedili su u petak uveče Spartak u Subotici rezultatom 3:0 u meču 12. kola Superlige Srbije i tako stigli do devete uzastopne pobede.
Close
Vremenska prognoza
light rain
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve