Sport
11.01.2023. 22:30
Beta

Džošua Kimih

Fudbaler iskreno: "Deca su me spasla od depresije posle SP"

1
Izvor: EPA / LEONHARD SIMON

Fudbaler Bajerna iz Minhena Džošua Kimih rekao je da su ga deca spasla od depresije posle Svetskog prvenstva u Kataru gde je Nemačka eliminisana posle grupne faze.

Neposredno posle tog neuspeha koji je Nemačka doživela kao sportsko poniženje, i to drugo za četiri godine - pošto je i u Rusiji 2018. godine takmičenje završila u prvoj fazi, Kimih je priznao svoju muku zbog "padanja u rupu".

"Ali na kraju nisam upao u rupu, a za to je zaslužno moje troje dece. Sa njima je teško upasti u rupu, imate druge stvari da radite", rekao je Kimih novinarima koji ove nedelje prate Bajern na zimskim pripremama u Dohi.

Odbrambeni vezista, koji nije igrao od 1. decembra, kao i većina nemačkih reprezentativaca koji nastupaju u Bundesligi, rekao je da je veoma motivisan za nastavak sezone posle ovog "veoma dugog odmora".

Bajern je lider nemačkog šampionata sa četiri boda prednosti u odnosu na Frajburg i šest u odnosu na Lajpcig koji će mu biti prvi protivnik kada se sezona nastavi 20. januara.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Katar, više od igre
Katar, fudbal

Kolumna

24.12.2022. 20:00

Katar, više od igre

Svet je dobio novog prvaka u fudbalu, posle verovatno najboljeg finala u istoriji SP-a koje su obeležila, očekivano, dva najbolja fudbalera u svojim reprezentacijama: argentinski fudbalski mag Lionel Mesi, onaj koji odlazi, i fantastični Francuz Kilijan Mbape, onaj koji dolazi.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
7°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve