Sport
23.06.2020. 14:55
R. E. / Jutarnji list

ENDI MAREJ: Uvek sam imao dobar odnos sa Novakom, ali...

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Endi Marej jedan je od onih koji se oglasio po pitanju nedavnih događaja u Zadru i otkazivanja finala Adria Tura zbog pozitivnog nalaza na koronavirus Grigora Dimitrova.

Nakon mečeva u Beogradu turnir u organizaciji Novaka Đokovića se preselio u Zadar, a među pozitivnima na testiranju bio je i hrvatski teniser Boran Ćorić, piše Jutarnji list.

Povezane vesti - POSLEDICE IGRANJA ADRIA TURA: Petoro zaraženih, Đoković na udaru kritika

"Uvek sam imao dobar odnos s Novakom, ali kada pogledamo šta se tamo događalo, nije delovalo dobro. Kada prolazimo kroz ovakav period važno je da najbolji svetski sportisti širom sveta pokažu da situaciju treba shvatiti izuzetno ozbiljno, uz sve predviđene mere socijalne distance. Ali tamo je bilo nekoliko igrača koji se nisu najbolje pridržavali pravila, što ne šalje pravu sliku o našem sportu, kada se ovako nešto dogodi. Nadam se da ćemo svi nešto naučiti iz ove situacije i shvatiti je ozbiljno jer se na kraju teniska sezona neće vratiti ako ćemo imati ovakve probleme i ako će teniseri da rade šta god požele. ", rekao je Marej za engleske medije, prenosi Jutarnji list.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

"Ako već jednom započnete sistem međunarodnih putovanja i takmičenja sa igračima i stručnim štabom iz svih delova sveta morate biti sigurni da ste preduzeli sve potrebne mere da se ne bi ponovila situacija iz Zadra. Nadam se da neće biti puno pozitivnih rezultata, jer koliko sam shvatio u Hrvatskoj i Srbiji su se jako dobro nosili s koronavirusom. Ovo je lekcija koju svi zajedno moramo da naučimo, shvatiomo ozbiljno i koristimo sve sigurnosne mere", zaključio je Marej.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve