Sport
11.05.2016. 16:00
ekspres

Filip Filipović i Frikom otvorili vaterpolo turnir za decu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija Frikom, u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije i Vaterpolo savezom Beograda, organizovala je turnir u vaterpolu za decu. Turnir se održao u sredu, 11. maja od 13 do 17 časova, na bazenu SC Banjica u Beogradu.

Ovaj događaj je svojim prisustvom uveličao i vaterpolo reprezentativac Srbije i najbolji igrač sveta, Filip Filipović, koji je otvorio turnir i izjavio: „Ovom prilikom želim da se zahvalim Vaterpolo savezu Srbije i Beograda, kao i kompaniji Frikom, koja već tradicionalno podržava sport među najmlađima, ne samo na inicijativi već i na poklonima koje će podeliti svim učesnicima turnira. Za svakog vaterpolistu, ovde prisutnog, Frikom je obezbedio mini vaterpolo loptu, a za svaki klub određeni broj zvaničnih TURBO vaterpolo lopti. Takođe ova kompanija, u susret Olimpijskim igrama u Riju, želi da podstakne sportski duh među decom tako da će podeliti 2000 lopti školama i klubovima – za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo.“ Velikan srpskog sporta pre početka turnira družio se i zagrevao sa mališanima u vodi, delio i potpisivao vaterpolo lopte učesnicima, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Kako ovo nije prvi put da kompanija Frikom podržava zdrav način života i bavljenje fizičkom aktivnošću, ovom inicijativom sa Vaterpolo savezom Srbije ponovo je skrenula pažnju na značaj podsticanja mladih da svoje slobodno vreme provode na pravi način, uz fizičku aktivnost. Preko trista mladih vaterpolista imalo je priliku da pokažu svoje umeće, ali i da se druže sa vršnjacima kojima je ovaj sport, takođe, u srcu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve