Sport
11.01.2023. 19:05
Beta

Partizan odbio tri ponude

Vazura: "Poslali smo ponudu za igrača koji će praviti razliku"

Partizan
Izvor: Shutterstock

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da je taj klub zainteresovan za jednog igrača u zimskom prelaznom roku i istakao da su crno-beli odbili ponude za tri ključna fudbalera prvog tima.

Crno-beli još nisu doveli nijedno pojačanje pred nastavak sezone, pa su novinare na koktelu povodom potpisivanja sponzorskog ugovora najviše zanimale aktivnosti kluba u prelaznom roku.

Glavni cilj Partizana u ovom prelaznom roku je izraelski vezista Dolev Haziza iz Makabi Haife.

"Postoji igrač za kojeg smo zainteresovani, ali pitanje je da li je druga strana zainteresovana za transfer. Poslali smo ponudu, nadamo se povoljnom ishodu. Ne želimo da žurimo, ekipa je na okupu, sve pozicije su popunjene, tražimo igrača koji će praviti razliku", rekao je Vazura.

On je naveo da je klub dosta uložio u prethodnom prelaznom roku, kao i da je veliki uspeh što su crno-beli uspeli da zadrže Rikarda koji sada ima i srpski pasoš.

"Nećemo uložiti veliki novac čisto da bismo doveli nekoga. Dovešćemo igrača za kojeg stručni štab i sportski sektor procene da je on taj koji pravi razliku", objasnio je Vazura.

"Istina je i da imamo ponude za tri igrača iz prvog tima i sve smo ih odbili. Кostur tima će ostati, najbolji igrači nisu na prodaju. Odbijene su ponude iz Evrope, Кine i Amerike", istakao je generalni direktor crno-belih.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksi odabrao tim za Ameriku: Jedno ime privuklo pažnju
Dragan Stojković

Selektor Srbije

11.01.2023. 13:02

Piksi odabrao tim za Ameriku: Jedno ime privuklo pažnju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve