Sport
20.04.2024. 21:11
Beta

"Grme" iz Humske

Partizan oštro: "Sudija nas perfidno pokrao, razmislićemo da li ćemo igrati Kup"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem nedugo nakon završetka 173. "večitog derbija" u kojem je za poraz okrivio glavnog sudiju meča Pavla Ilića da ih je "perfidno pokrao".

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. 'večiti' derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena", saopštio je Partizan nakon poraza od Crvene zvezde (2:3).

Crno-beli su naveli da će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati predstojeći derbi protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

"Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", zaključio je u saopštenju klub iz Humske.

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde na programu je u sredu, takođe na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve