Sport
06.02.2024. 12:24
R.E.

Fudbalski savez Srbije

Gospodski! "Liu Jo" oblači "orlove" za Euro!

fudbaleri srbija fss
Izvor: fss

Kako to dolikuje velikim reprezentacijama, srpski fudbaleri će na Evropsko prvenstvo otputovati u najmodernijim odelima.

Delegacija FSS koju su činili potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, boravila je prethodnih dana u Bolonji kao gost rukovodstva istoimenog fudbalskog kluba na prvenstvenoj utakmici protiv Sasuola.

Tom prilikom, obavljeni su razgovori i dogovorena buduća saradnja sa poznatim brendom Liju Džo (Liu Jo) koji će biti zadužen za stajling "orlova" na završnom turniru u Nemačkoj i tokom novog ciklusa Lige nacija koji startuje na jesen 2024. godine.

Vlasnik renomirane italijanske modne kuće Marko Marki sa timom najbližih saradnika predstavio je najnovije modele iz letnje i zimske kolekcije, specijalno dizajnirane za potrebe naših igrača, članova stručnog štaba i delegacije Fudbalskog saveza Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksi o žrebu za EURO: "Interesantna i teška grupa"
Dragan Stojković Piksi, ATA IMAGES, 2.12.2023.

Selektor Srbije

02.12.2023. 19:39

Piksi o žrebu za EURO: "Interesantna i teška grupa"

Selektror Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je žreb za Evropsko prvenstvo, kao i rivale koje je naša reprezentacija dobila u grupi C.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve