Sport
06.04.2020. 17:10
R. E. / Index. hr

GASOL O KOBIJU: "Došao mi je u sobu u dva ujutru i rekao da želi titulu"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Paul Gasol je u Lejkerse došao 2008. na insistiranje Kobi Brajanta koji je želeo da sagradi vrhunsku ekipu kako bi celom svijetu dokazao da može osvojiti titului i Šekil Onila.

Legendarni Španac je u Los Anđelesu igrao šest godina i osvojio je dve titule. Gasol se u razgovoru za ESPN prisetio prvog kontakta s mitskim košarkašem koji je tragično izgubio život 26. januara u padu helikoptera, prenosi Index.hr.

"Nakon što sam odradio lekarski pregled u Los Anđelesu pridružio sam se ekipi koja je bila u Vašingtonu. Nije trebalo da igram tu utakmicu jer nisam imao priliku da treniram sa ekipom", rekao je Gasol i nastavio:

Povezane vesti - MAMBA MENTALITET: Priča o Kobijevoj opsednutosti Alenom Ajversonom

"Kobi mi je pisao poruke od trenutka kada sam trejdovan. Rekao mi je da, kada dođem u Vašington, želi da dođe u moju sobu, kako bi mi poželeo dobrodošlicu. Odgovorio sam mu kako je sve u redu, da će biti kasno, negde oko 1.30 posle ponoći i da možemo ujutro da popričamo, a on mi je rekao: 'Ne, ne, dolazim'. Došao je oko dva ujutro, bio sam pozitivno iznenađen. Rekao mi je da je srećan i uzbuđen što sam došao, ali da želi titulu. Odmah mi je pokazao kakav je. 'Ovde smo da osvojimo titulu', rekao mi je. Tu je pokazao kakav je lider".

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve