Sport
09.05.2022. 20:15
Promo

Beogradski maraton

Hajmo jedan istinski lajk za maratonce

Beogradski maraton
Izvor: Promo

Beogradski maraton je manifestacija koja već 35. put za redom okuplja sve ljubitelje sporta, trčanja, izazova, dobre energije i podrške, i to ne samo iz glavnog grada, već čitave zemlje i sveta.

Svake godine su u centru pažnje maratonci, ali duh Beogradskog maratona čine podjednako i učesnici i navijači. Bez podrške, navijanja, aplauza i vidljivih transparenata koji su vetar u leđa svakom trkaču, Beogradski maraton ne bi imao duh po kome je prepoznatljiv, a koji nas podseća da je maraton jedna svojevrsna porodica.

Za sve vaše članove porodice, prijatelje, komšije, kolege ili jednostavno one ljude koji su odlučili da pobede sebe i istrče maraton, najvažnije će biti da osete, čuju i jasno vide - podršku. Na putu od starta do cilja su 21 i 42 kilometra, a možda baš vaša tabla sa porukom podrške može da znači dodatnu snagu i volju da trkači istraju.

Sve što treba da uradite je da do 10. maja posetite sajt www.maratonjeporodica.rs, unesete poruku podrške za vama najdraže maratonce, a potom izrađenu tablu pokupite na samoj trci. Izrada prvih 200 tabli sa porukom je potpuno besplatna.

Vidimo se 15. maja sa tablama podrške podignutim visoko!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Maratonska šuma u Beogradu sve bogatija
 POSUMLJAVANJE

Lepa vest

26.02.2022. 18:30

Maratonska šuma u Beogradu sve bogatija

U parku "Ušće" u Beogradu ove subote je zasađeno 35 stabala u okviru Maratonske šume, a u čast jubileja - 35. godišnjice Beogradskog maratona.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve