Sport
04.06.2019. 11:53
R.E./Index.hr/Foto:EPA

Hrvatski teniser napao Kirosa zbog Đokovića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Goran Ivanišević stao je u odbranu Novaka Đokovića, nakon što ga je Nik Kirios opisao kao "bolesno opterećenog željom da ga svi vole".

"Novak je bolesno opterećen željom da ga svi vole. Toliko to želi da ga više ne mogu podneti. Ako ga pobedim u narednom meču, slaviću pred njim baš kao što on to čini pred drugima", rekao je Kirgios, a prenosi Index.hr.

Legendarni hrvatski teniser smatra da su Kiriosovi komentari nedopustivi.

"Ti ljudi su 350 dana godišnje zajedno i ne smeš da tako ružno pričaš o kolegama. Možda nekog voliš više ili manje, ali koga briga kako će neko proslaviti pobedu. U svojoj glavi razmišljaj o čemu hoćeš, ali ne smeš da tako pričaš o kolegama. Nik to mora da promeni. Odradi posao na terenu, pobedi ga, nasmej se, ali ne pričaj svašta nakon duela", rekao je Ivanišević i podsetio na iskustva iz svoje igračke karijere.

"Nikad nisam u intervjuima pokazao nepoštovanje prema suparnicima. Mi teniseri smo jedna velika porodica na turnirima. Neki dani su dobri, neki loši, ali smo porodica."

Mnogi, a među njima i Ivanišević, smatraju da Kirios ne koristi dovoljno svoj talenat.

"Volio bih da ga vidim kako na Gren Slemu ide do maksimuma. On ima sve što je potrebno za ovaj sport, može da pobedi doslovno svakog tenisera."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve