Sport
10.08.2021. 10:47
Tanjug

Filip Filipović

"Hvala Srbijo, ovo je za vas"

Filip Filipović
Izvor: FOTO TANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

Hvala na divnom dočeku, moram da ispravim sve vas, ja sam samo jedan od 13 veličnastvenih, velika je privilegija biti deo ekipe,a onda biti i kapiten na kraju ove divne epoizide, najlepšeg i za neke od nas poslednjeg plesa, rekao je vaterpolista Srbije Filip Filipović.

Zlatni vaterpolisti, olimpijski šampioni, danas su doputovali u Beograd, a za sedmoricu igrača, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Milana Aleksića, Gojka i Duška Pijetlovića, Stefana i Branislava Mitrovića, OI u Tokiju su bile poslednje reprezentativno takmičenje.

"Hvala što smo verovali, hvala ovom čoveku pored mene, što nas je trpeo, verovao, potajno i plakao, molio se da se sve završi kako se završilo. Vredelo je svakog sekunda trening, utakmica i onoga van bažena, Siguran sam da smo učinili ponosnu čelu naciju, famliju, prijatelje. Mnogo je žrtve i odricanja, ali kada se ovako završi, sve dobije viši smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas", rekao je Filipović na konferenciji za medije.

Golman Branislav Mitrovć zahvalio se svima na podršci.

"Nema mnogo šta da se kaže, osvojili smo drugo zlazo, najveći uspeh. Samo mi znamo koliko smo se trudili ovaj uspeh. Hvala podršci, hvala ekipi na svemu što mo uradila. Živela Srbija", rekao je Mitrovih.

Stefan Mitrović odgovor na pitanje dao je tako što je počeo da peva pesmu "A sad adio", u čemu mu se pridružila cela ekipa.

Dejan Savić
Izvor: FOTO TANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

Selektor Dejan Savić bio je kratak, nakon što ga je pesma rasplakala.

"Nemam šta da kažem, stvarno. Daćete mi malo vremena da se smirim", rekao je Savić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zlatooo! Bravo, Delfini!
Filip Filipović, 8. 8. 2021.

Vaterpolo

08.08.2021. 10:35

Zlatooo! Bravo, Delfini!

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je finalu Olimpijskih igara 2020. ekipu Gtrčke rezultatom 13:10.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
29.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve