Sport
14.04.2024. 22:31
Beta

Trener Partizana

Duljaj nakon poraza: "Ponovo naivno primamo golove"

Igor Duljaj, ATA IMAGES, 14 4 2024
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je posle poraza od Čukaričkog da je njegova ekipa ponovo naivno primila golove i da se neke greške ponavljaju.

"Dva različita poluvremena. Postigli smo dva gola, ali opet naivno primamo golove. To ide na moja leđa. Ušli smo nonšalantno, neke stvari se ponavljaju, ali nema predaje, idemo dalje", rekao je Duljaj za televiziju Arenasport.

Partizan je večeras poražen u gostima od Čukaričkog sa 2:3, u meču 30. kola Super lige.

Duljaj je večeras dobio četvrti žuti karton u prvenstvu i neće moći da predvodi ekipu sa klupe u prvom kolu plej-ina, u kom će naredne subote Partizan gostovati Crvenoj zvezdi.

"Jednu stvar da razjasnimo, nije u pitanju Igor Duljaj, već jedna tradicija kao što je Partizan. Nisam psovao sudiju, niti sam nekome psovao majku kako je jedan sudija napisao u izveštaju. Nije korektno da se na ovaj način pokazuje sila, to jest nepoštovanje prema Partizanu", rekao je Duljaj.
 

Duljaj je rekao i da se izvinjava ako je "nešto pogrešno uradio", ali da je sudija svojim ponašanjem direktno "narušio tradiciju Partizana".

"Sudije imaju izuzetno nadmen odnos prema Partizanu, a to nikom nije potrebno. Treba da budemo sportisti. Ne može da se neko ponaša kako se ponašao sudija danas. Oni bi trebalo da budu delioci pravde, međutim bilo je malo drugačije. OK, moja je krivica... Nikada neću tražiti alibi u drugima, ali uništavaju jedan derbi, a to je malo ružno. Idemo dalje, biće to sve ok", dodao je Duljaj.

Partizan će u duelu protiv Zvezde sa klupe predvoditi Albert Nađ.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve