Sport
03.04.2023. 21:28
Beta

Čelsi

"Igrači će biti tužni zbog odlaska Potera"

Poter
Izvor: EPA / Tolga Akmen

Privremeni trener fudbalskog kluba Čelsi Bruno Saltor rekao je da su svi u klubu proveli teška 24 časa posle otkaza treneru Grejemu Poteru i ocenio da će igrači zbog odlaska trenera biti tužni.

Poter je otpušten sinoć, pošto je ekipa 11. na tabeli Premijer lige, posle poraza od Aston Vile (0:2) na svom terenu u subotu.

Bruno je na Stamford Bridž došao kao član Poterovog stručnog štaba, a sada će predvoditi ekipu dok uprava ne imenuje novog trenera.

Čelsi otpustio Potera

Rastanak posle pet meseci

1

Rastanak posle pet meseci

02.04.2023. 22:56

Čelsi otpustio Potera

Bivši kapiten Brajtona nikada nije vodio neku ekipu, a na prvoj konferenciji za medije istakao je bol koju su u stručnom štabu i igrači osetili zbog Poterovog odlaska. On je nagovestio da neće napraviti velike promene u igri ekipe.

"Ovo su bila teška 24 časa za sve nas, zaposlene, porodice i sada moramo da živimo u toj situaciji. Zbog Grejema sam sada ovde, a klub je mislio da je to pravi korak. Ovde sam kako bih pomogao klubu na najbolji način. Ovde sam da nastavim proces. Pokušavamo da nastavimo najbolje što možemo. Mislim da je Grejem obavio sjajan posao. Fudbal je zaista složen posao i moramo da nastavimo", rekao je Bruno, preneo je Skaj.
 

On je dodao da je očekivao da će igrače pogoditi vest o otkazu, ali je rekao da oni moraju brzo da se okrenu velikoj utakmici koju igraju u utorak uveče protiv Liverpula.

"Svi smo odgovorni, moramo da se koncentrišemo na utorak i na tome radimo. Ne želim da dajem Liverpulu nagoveštaje o sastavu, ali mislim da smo dominirali protiv Aston Vile. Izgubili smo utakmicu, bilo je grešaka, ali bila je dobra igra, imali smo mnogo šansi i pokušaćemo da igramo približno tome", naveo je.
 

Na pitanje da li bi hteo stalni posao u Čelsiju, Bruno se nasmejao i rekao: "To je nešto što ne mogu da kontrolišem".

"Koncentrišem se na ono što mogu da kontrolišem i idem dan po dan", dodao je i on istakao da je dobio podršku od vlasnika kluba.

"Ovo je ogroman izazov. Trener sam samo četiri godine, ali sam 24 godine u fudbalu. Imam mnogo iskustva u svlačionici, pokušaću da pomognem igračima, da ih predvodim jer sam već bio u takvim situacijama. Osećam da mogu da pomognem, posebno mladim igračima koji nisu bili u takvoj situaciji", rekao je Bruno.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve