Sport
01.08.2023. 16:16
Beta

FK Partizan

Ivica Kralj: "Pustite javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice"

Ivica Kralj
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj rekao je da je izlaganje predsednika Sudijske komisije Dejana Filipovića "nemušti fijasko"i pozvao ga je da pusti snimak VAR komunikacije sa utakmice protiv TSC-a "ako je uveren da je bilo sve u redu".

"Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju 'istine', a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu 'verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima', samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih", naveo je Kralj u saopštenju Partizana.
 

Filipović je održao konferenciju za novinare u Staroj Pazovi povodom kritika na račun sudije Milana Mitića, koji je u subotu uveče u Bačkoj Topoli sudio utakmicu TSC-a i Partizana, 3:3.

Partizan se žalio i rekao da je Mitić tendenciozno sudio, da ga je oštetio i zatražio je ostavke u Sudijskoj komisiji.

Filipović je rekao da je sudija imao loš dan ali ne i tendenciju da ošteti nekoga, ali je istakao da ne bi ponovo za duel istih ekipa odabrao sudiju Mitića.

"Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli", naveo je Kralj.
 

"Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu", dodao je sportski direktor Partizana.

Kralj je rekao da veruje da su navijači "shvatili sve" i pozvao ih je da dođu na stadion i podrže fudbalere i trenera Igora Duljaja, pošto je Partizan "naša sportska svetinja koju moramo da branimo od Filipovića i njemu sličnih".

"I da pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, na pameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: 'Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo'. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem", rekao je Kralj.
 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve