Sport
16.07.2023. 20:17
R.E.

Vimbldon

Novak posle poraza: "Drago mi je da se moj sin i dalje smeje"

1
Izvor: Beta / AP / Kirsty Wigglesworth

"Dobar dan svima, mada nije baš dobar za mene, ali je jeste za Karlosa. Sve čestitke Alkarazu, kada je trebalo da servira za pobedu odigrao je neke neverovatne poteze", rekao je na početku svom obraćanja Novak Đoković.

"Mislio sam da ću sa tobom imati probleme na šljaci, na nekoj drugoj podlozi ali ne i na travi. Neverovatno kako si se prilagodio travi. Svaka čast celom tvom timu", nastavio je Novak svoje obraćanje nakon što je izgubio u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, rezutlatom 2:3 (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6).

"Mnogo, mnogo mečeva sam ovde dobijao. Možda je trebalo da izgubim neka druga finala, ali evo, sada se to izjednačilo", rekao je najbolji srpski teniser, a na pitanje da li je ponosan na svoje dosadašnje uspehe, bez obzira na ovaj poraz rekao je: 

"Biću ponosan od sutra, danas ne baš. Teško je ovo progutati, ovakav poraz, kada sam bio tako blizu. Ali, bio sam blagosloven da odigram mnoge velike mečeve, sada sam izgubio od boljeg igrača. Idemo dalje, još jače", rekao je i jedva suzdržao suze. 

Pogledao je u pravcu lože gde je sedela njegova porodica i rekao: "Drago mi je da je moj sin i dalje tu, da se i dalje smeje. Volim te, hvala što me podražavaš".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kad žena ispraća muža: Jelena Novaku poželela sreću na stari srpski način
novak i jelena đoković, 16. 7. 2023.

Neka sve ide kao voda!

16.07.2023. 13:11

Kad žena ispraća muža: Jelena Novaku poželela sreću na stari srpski način

Novak Đoković danas igra istorijsko finale Vimbldona. Cela Srbija je uz njega ali su mu, ipak, najveća podrška njegova supruga i deca. Zato je Jelena Đoković svog Novaka ispratila na Centralni teren kako dolikuje.
Close
Vremenska prognoza
light rain
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve