Sport
19.09.2023. 23:57
Beta

Zvezda posle poraza

"Zaustavili smo Halanda, ali smo morali i ostale"

1
Izvor: Beta / AP / Dave Thompson

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović rekao je posle poraza od Mančester sitija da nije zadovoljan rezultatom, ali da je ponosan na borbu njegovih saigrača na startu Lige šampiona.

"Borili smo se od početka. Šteta što smo odmah na početku drugog poluvremena primili gol, jer smo pokušali da ostanemo ispred", rekao je Dragović za Arenu sport.

Zvezda je u gostima izgubila od Mančester sitija 1:3, u prvom kolu Grupe G Lige šampiona.

"Ova igra protiv najboljeg tima, najboljeg trenera na svetu je veliki iskorak u odnosu na meč protiv Čukaričkog. Bravo svim momcima za zalaganje, svi smo dali maksimum", kazao je Dragović.

Defanzivac Zvezde dodao je da je zadovoljan što je Erling Haland zaustavljen, kao i da u Ligi šampiona nema lakog protivnika.

"Sada se okrećemo ostalim mečevima. Sada nas čekaju treninzi do 'večitog' derbija, u kom se nadam da ćemo dobro izgledati, a onda Lajpcig. To je fudbal", dodao je Dragović

Golman Zvezde Omri Glazer rekao je da je razočaran svojom intervencijom kod drugog kola Mančester sitija, kada je loše procenio let lopte.

"Razočaran sam intervencijom kod drugog gola. Morao sam da reagujem bolje, ali s druge strane srećan sam brojem odbrana. Igrali smo protiv neverovatnog tima koji je stalno u šansi. Dali smo više od 100 odsto mogućnosti. Imali smo 1:0 posle prvog poluvremena i mislim da smo mogli do boljeg rezultata, ali i ovo je u redu", rekao je Glazer.

1
Izvor: Beta / AP / Dave Thompson

On je ocenio da je posle dva poraza u Super ligi Srbije i uprkos porazu od Sitija ovo "dobra reakcija ekipe".

"Posebno smo bili dobri u prvom poluvremenu. Znali smo njihov kvalitet, ali smo i mi pokazali naš. Zausatvili smo Halanda, ali smo morali i ostale", rekao je Glazer.

Trener Zvezde Barak Bahar rekao je da žali zbog rano primljenog gola u drugom poluvremenu.

"Nemam šta posebno da kažem o rezultatu, znamo ko su oni i kakav su tim. Mogu da kažem da sam srećan zbog zalaganja mojih igrača, borili smo se sve vreme. Ipak, žalim zbog rano primljenog gola u drugom delu...", rekao je Bahar.

Zvezda je imala prednost na poluvremenu, ali je izraelski stručnjak priznao da je moglo biti i drugačije.

"Mogli su oni da dođu do mnogo golova u prvom poluvremenu, ali nas je Imri Glazer spasao", rekao je trener Zvezde i otkrio da ga je šef stručnog štaba Sitija Pep Gvardiola posle meča pozvao da popiju po čašu vina.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
11°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve