Sport
21.04.2020. 19:37
R. E. / Index. hr

"Jednom sam bio na rođendanu kod Ronalda... Dolazili su autobusi žena"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ivan Helguera odradio je javljanje uživo na Instagramu tokom kojeg je razgovarao s Mister Chipom, poznatim španskim novinarom i voditeljem koji radi za ESPN.

Bivši igrač Reala demantovao je ranije tvrdnje Roberta Karlosa o tome da se pod Del Boskeom nije treniralo u jutarnjim satima ako bi igrači veče  pre proveli u izlasku, prenosi Index. hr.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA PHOTO/EFE/MANUEL H. DE LEON EPA-PHOTO/EFE/MANUEL H. DE LEON

"Roberto je jak lik. Svako od nas bio je drugačiji, mnogi su bili jako profesionalni, ali ne može se to izmeriti. Brazilci su bili drugačiji, a Del Boske je znao kako voditi takvu grupu. Dao im je prostora, ali nije istina da je trening prebacio na popodne. Svakog dana smo trenirali u 11 ujutro. Neki su izlazili više nego drugi, ali to je sve", rekao je Helguera i zatim dodao:

"Bekam, Zidan i Figo su bili veliki profesionalci. Roberto Karlos i Ronaldo više su voleli da izlaze, ali nisu to činili svaki dan. Ako bismo pobedili u subotu, otišli bismo na večeru i nakon toga otišli u izlazak. Ipak, većina igrača je bila u miru u svojim kućama."

Žurka kod Ronalda

Osim toga, prisetio se otkaza Del Boskeu, Ronaldovih rođendana, a rekao je i šta misli o načinu života brazilskih fudbalera.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/NECO VARELLA

"Nešto se dogodilo u klubu 2003. godine nakon kiksa u Ligi šampiona. Hteli su da oteraju Del Boskea, ali mi smo hteli da ostane. Nije nam se sviđao način na koji se Perez ponašao. Predsednik s nama nije proslavio osvajanje lige. Bilo je teško uživati u večeri. Na kraju sezone Del Bpske je otišao", rekao je Helguera pa je opisao jedan Ronaldov rođendan:

"Na jednom od rođendana bio sam sa svojom ženom. Kad su počeli dolaziti autobusi žena, otišli smo kući, Figo je učinio isto. Žurka je bila u Ronaldovoj kući, onoj koju je kasnije prodao Ramosu", zaključio je Helguera.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
7°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve